Wie zijn wij?

wie-zijn-wij_dithmarine-van-rongenDithmarine van Rongen kwam, na een carrière in de uitgevers- en kunstwereld, met strips en tekenaars in aanraking toen zij in 2001 de drijvende kracht werd van stichting ‘Teken Mijn Verhaal‘, waar zij tot 2014 aan verbonden bleef.  Ook voor Inklinks zet zij zich met hart en ziel in. Samen met Gerrie Hondius vormt zij de kern van Inklinks.

wie-zijn-wij_gerrie-hondiusGerrie Hondius is striptekenaar, cartoonist en illustrator. Zij publiceert haar werk in bladen als Opzij, het Algemeen Dagblad, De Journalist en NRC.Next, en maakt haar eigen stripboeken.
Sinds 2004 werkt zij als cartoonist in het bedrijfsleven, voor advies- en trainingsbedrijven als Capgemini, Strateon, Celerant en Pepperworks, en hun klantbedrijven. Sinds 2012 is zij werkzaam als Zandtekenares, ook via Inklinks.
Samen met Dithmarine van Rongen vormt zij de kern van Inklinks.

wie-zijn-wij_joost-pollmannJoost Pollmann is een autoriteit op het gebied van stripkunst in Nederland.
Hij organiseerde tien edities van de Stripdagen Haarlem, richtte het Nederlands Stripmuseum te Groningen in, en zat in de stripcommissie van het Fonds voor Beeldende Kunsten.
Sinds 1998 schrijft Pollmann voor De Volkskrant over strips.
Zijn essays over het beeldverhaal werden gepubliceerd in diverse bundels, zoals  ‘Een indruk van echtheid‘. Pollmann stelt thematische beeldlezingen op maat samen met gebruik van strips en cartoons, en is daarvoor ook via Inklinks te boeken. Pollmann is als adviseur aan Inklinks verbonden.